nightwatch toestel

Nightwatch hokopener

Deze evolutie in de wereld van de hokopeners combineert de voordelen van de andere systemen, elimineert de nadelen en doet er nog enkele extra’s bovenop. Zo kan hij binnen of buiten gehangen worden en kan hij met batterijen en/of netspanning gebruikt worden om u 100% zekerheid te bieden.

Je kan een deurtje tot 1 kg openen en sluiten met de timer, de lichtsensor, manueel of met een combinatie van timer en lichtsensor. Op deze manier heb je er helemaal geen omkijken meer naar. Het menu is overzichtelijk en eenvoudig en door het grote scherm kan u met 1 druk op een knop al de belangrijkste instellingen op één scherm aflezen of aanpassen. De indicatielampjes geven aan wanneer het deurtje gesloten is en wanneer de batterijen aan vervanging toe zijn. De gevoeligheid van de lichtsensor is aan te passen in het menu.

Bescherm je kippen als nooit tevoren!

Waarom je best een Nightwatch zal kopen?

Manueel, lichtsensor en/of timer

Openen en sluiten kan met de knoppen, de timer, de sensor of combineer de lichtsensor met de timer voor het grootste gemak.

Combineer Batterijen met netspanning of zonnepaneel

Gebruik enkel batterijen of combineer met netspanning/zonneenergie. Wanneer je beiden gebruikt fungeren de batterijen als backup.

Indicatie lage batterijspanning

Bij lage batterijspanning licht het batterijsymbooltje rood op. Dit is duidelijk zichtbaar.

Montage buiten of binnen

Het toestel mag aan de buitenzijde van het hok gemonteerd worden. Door gebruik te maken van een externe sensor kan je het toestel ook aan de binnenzijde hangen.

Gevoeligheid lichtsensor aanpasbaar

De gevoeligheid van de lichtsensor is instelbaar in het menu.

Afstandsbediening

Er is een variant beschikbaar met een astandsbediening. Voor deze variant heb je 230v nodig. De batterijen kunnen gebruikt worden als back-up

Kippen houden zonder zorgen

Klik hier en word de trotse eigenaar van je eigen NIGHTWATCH!

NAAR DE WEBSHOP
Made in Belgium
Logo Night Watch

ChickenCare

Pater Beckersstraat 50
3500 Heusden-Zolder
Bezoeken enkel op afspraak

E. info@chickencare.be T. +32(0)476 82 17 84