Manueel, lichtsensor en/of timer

Het deurtje kan geopend en gesloten worden met de knoppen, de timer, de sensor of een combinatie van sensor en timer. Hierbij opent het deurtje bij voldoende licht maar niet voor het opgegeven tijdstip en sluit het bij voldoende donker maar niet later dan een opgegeven tijdstip. Dit voorkomt dat u de tijdstippen voortdurend moet aanpassen door het lengen en korten van de dagen of dat het deurtje in de zomer om 5u00, wanneer het licht wordt, al open zou gaan. Het deurtje kan uiteraard ten alle tijden ook geopend of gesloten worden met de knoppen.

Combineer Batterijen met netspanning of zonnepaneel

Je kan het toestel gebruiken met batterijen en/of netspanning. Wanneer je beiden gebruikt zal het toestel werken met netspanning. Indien de netspanning weg zou vallen nemen de batterijen het over en wanneer er weer netspanning is zal het toestel deze weer gebruiken om de batterijen te sparen.

Indicatie lage batterijspanning

Bij lage batterijspanning licht het batterijsymbooltje rood op. Dit is duidelijk zichtbaar en voorkomt onaangename verassingen wanneer de batterijen leeg raken. Het toestel zal dan nog wel even werken maar wij raden aan de batterijen meteen te vervangen.

Montage buiten of binnen

Het toestel is bestand tegen weer en wind en kan aan de buitenzijde van het hok gemonteerd worden. Door gebruik te maken van een externe sensor kan je het toestel ook aan de binnenzijde hangen en alsnog de lichtsterkte meten aan de buitenzijde.

Gevoeligheid lichtsensor aanpasbaar

De gevoeligheid van de lichtsensor is instelbaar in het menu. De waarden worden weergegeven in % licht waarbij 0% absoluut donker is en 100% klaarlicht dag. Met de oriëntatie van het hok en de aanwezigheid van bomen en/of gebouwen kan echter de lichtinval beïnvloed worden waardoor aanpassingen soms aangewezen zijn.

Afstandsbediening

Er is een variant beschikbaar met een astandsbediening. Voor deze variant heb je 230v nodig. De batterijen kunnen gebruikt worden als back-up

1KG Hefvermogen

Deze krachtpatser tilt probleemloos deurtjes tot 1 kg.

Kippen houden zonder zorgen

Klik hier en word de trotse eigenaar van je eigen NIGHTWATCH!

NAAR DE WEBSHOP
Made in Belgium
Logo Night Watch

ChickenCare

Pater Beckersstraat 50
3500 Heusden-Zolder
Bezoeken enkel op afspraak

E. info@chickencare.be T. +32(0)476 82 17 84